• Hos Frie har du masser af fordele

  • Gratis lønsikring på 3.000 kr.
  • Juridisk hjælp inkl. retssager
  • Professionel karrierehjælp og stressrådgivning
  • Gratis onlinekurser på Frie e-learning
  • 19 % rabat på privatforsikringer
  • Adgang til Fries rabatunivers og spændende events.
  Medlemsfordele lønmodtager

  Hos Frie har du masser af fordele

frida-og-martin
splash-orange-3000kr-ekstra-442x442
Gratis lønsikring
Gratis lønsikring

En fordel, du ikke får andre steder

Hos Frie kan vi tilbyde dig noget, ingen andre kan. Du får nemlig 3.000 kr. oveni dagpengene - kvit & frit – som en del af dit medlemskab af a-kassen og fagforeningen.

Og medlemsprisen? Den er lige så billig som altid! KUN 653 kr. pr. måned.

stressraadgivning
Få balance i hverdagen
Gratis stressrådgivning

Føler du dig stresset?

Oplever du en følelse af at have for meget om ørerne – en manglende balance eller tilfredsstillelse i dit liv? Eller måske en oplevelse af ikke at kunne slå til? Så tilbyder vi nu medlemmer af Frie Favorit individuel stressrådgivning.

Et medlemskab, som strækker sig ud over dit arbejdsliv

Hos Frie gør vi en dyd ud af at finde spændende og aktuelle medlemsfordele til vores medlemmer.

Du har bl.a. mulighed for at komme på ferie ved Vesterhavet til en rigtig god pris, og som medlem får du adgang til Fries rabatunivers på VismaLogbuy med tusindvis af rabatter på alt lige fra rejser, benzin, tøj, cykler og restaurantbesøg.

Derudover har du adgang til en lang række spændende events, fx biografture, koncerter, foredrag, virksomhedsbesøg, stand up og teaterforestillinger.

Frie hjælper dig med din karriere

Fries mål er at sikre dig et godt arbejdsliv, som du kan få mest muligt ud af. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og selvfølgelig også med de udfordringer, du måtte støde på i dit arbejde eller i en ledighedsperiode.

Som ledig har du mulighed for at få professionel sparring til din jobsøgning. Og samtidig sidder vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig videre, hvis du ønsker at udvikle dig på din nuværende arbejdsplads eller har spørgsmål, fx i forbindelse med din lønforhandling.

Gratis juridisk hjælp inkl. retssager

Som medlem af fagforeningen Frie står du aldrig alene. Det betyder, at du altid er sikret juridisk hjælp, hvis behovet skulle opstå. Vi kan fx hjælpe dig i forbindelse med din ansættelse, hvis du skal på barsel, og hvis du mener, at din opsigelse er usaglig, eller du er blevet opsagt med det forkerte opsigelsesvarsel. Skal din sag i retten, står vi også ved din side.

Har du spørgsmål til vores medlemsfordele eller Frie i det hele taget, er du altid velkommen til at kontakte os på 63 13 85 50.

 

SuperGavekort 500 kr.
Vi belønner både dig og din ven

Tip en ven og få SuperGavekort

Hver gang du tipper en ven, belønner vi jer begge med et SuperGavekort på 500 kr., når første regning er betalt. Du må tippe alle de venner, du har lyst til!