• Ansatte i virksomheden

    Hvis du skal have en ansat i din virksomhed, eller allerede har ansat personale, er der en række krav, du skal opfylde.

    På disse sider kan du læse mere om dine ansattes rettigheder, forskellen på funktionæransatte og timelønnede, forsikring af dine ansatte m.m.

    Ansatte i virksomheden

    Ansatte i virksomheden

personalejura-underskrive-kontrakt

Download gratis skabeloner og få hjælp til personalejura

Som medlem af Frie Selvstændige har du adgang til vores personalejuridiske hotline og en række juridiske skabeloner, som du frit kan downloade, fx ansættelseskontrakter og fratrædelsesaftaler.

Skabelonerne er udelukkende vejledende og ikke skræddersyede til bestemte brancher og virksomhedstyper. Men de kan bruges som et inspirerende værktøj i din daglige drift.

Har du brug for hjælp, eller ønsker du at få tilsendt en skabelon, er du velkommen til at kontakte os på 63 13 85 50. Ellers finder du alle skabelonerne ved at logge ind på "Mit Frie".

Lønadministration
Lønadministration

Få styr på administration af løn til dine ansatte

Som selvstændig har du rigtig mange bolde i luften, og det kan være svært at nå det hele.

Især lønadministration er en særdeles kompliceret sag, som de færreste kan finde ud af uden teknisk hjælp af den ene eller anden art. Derfor vil vi anbefale dig at bruge et lønsystem til at klare din lønadministration.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Brug vores søgefunktion og få svar på dine spørgsmål omkring dit ansættelsesforhold, barsel, dagpengeregler, efterløn, ferie, job og karriere m.m.