• Stressrådgivning

  Det kan være svært at få tid til både studie, job, venner, familie og fritidsinteresser. Oplever du en manglende balance i hverdagen, kan vi tilbyde dig individuel stressrådgivning.

  Symptomer på stress kan være: Ondt i maven, hovedpine, tristhed, ekstrem træthed, koncentrationsbesvær, hyppige infektioner, trækker sig socialt og dårlig eller urolig søvn.

   

  Stressrådgivning for unge

  Stressrådgivning

stress-skal-stoppes-i-tide
Gratis stressrådgivning

Stress skal stoppes i opløbet!

Det er okay at have travlt i perioder. Men desværre oplever flere og flere, at travlheden skaber ubalance, så det er svært at finde overskud i hverdagen til venner, familie og interesser.

Hos Frie oplever vi desværre også det stigende problem, og derfor tilbyder vi individuel stressrådgivning for dig, der er gratis medlem af fagforenngen.

Vores tilgang er, at du kender dig selv bedst. Og vi støtter dig i at gøre dig de tanker, som leder til valg og beslutninger, der er meningsfulde for dig.

indhold-samtale-om-stress
Gratis stressrådgivning

Vi er nysgerrige, åbne og lyttende

Under samtalen er vi åbne og lyttende over for din situation og værdier med henblik på bedst muligt at kunne vejlede dig på vej til en bedre balance i dit liv.

Indholdet i samtalen vil derfor være meget varierende alt efter, hvilke behov vi ser hos det enkelte medlem.

Vi tilbyder en samtale med en karrierekonsulent, som yder rådgivning og vejledning vedrørende stress. Der er ikke tale om et vejledningsforløb, men ud fra den enkelte samtale vil der blive taget stilling til, om det vil være nødvendigt at holde en opfølgende samtale.

400000
oplever dagligt symptomer på stress
43
af de stressramte er kvinder 16-24 år
22
af de stressramte er mænd 16-24 år
100
samtaler omkring stress har Frie haft i 2023
 • Stress – video 1
  Dit første skridt ud af det
 • Stress – video 2
  Sådan kan du øve dig i at skifte fokus
 • Stress – video 3
  Sådan kan du øve dig i at lade tankerne være
 • Stress – video 4
  Sådan kan du øve dig i at begrænse dine bekymringer