• Typiske MUS-emner

  Efteråret byder på MUS-samtaler i mange virksomheder, og forberedelse er nøglen til succes.
  Emner til MUS-samtalen

  Typiske MUS-emner

MUS står for medarbejderudviklingssamtale. Det er din chance for at tale med din chef om lige netop dig og dit potentiale samt din trivsel. Samtalen kan derfor være afgørende for dine fremtidige muligheder og din karriere på sigt.

Vi har samlet nogle af de emner, som man typisk kommer omkring til MUS-samtalen.

 • Præstationsvurdering: En gennemgang af dine præstationer i løbet af den foregående periode. Dette kan omfatte opnåede mål, resultater af projekter og generel arbejdsindsats.
 • Mål og forventninger: Diskussion af fremtidige mål og forventninger til din ydeevne. Dette kan omfatte fastsættelse af nye mål, projektansvar og eventuelle ændringer i jobbeskrivelsen.
 • Udviklingsbehov: Identifikation af områder, hvor du kan forbedre dig, og hvilke kompetencer der skal udvikles. Dette kan omfatte tekniske færdigheder såvel som blødere færdigheder som kommunikation og ledelse.
 • Karriereudvikling: Drøftelse af dit karriere aspirationsniveau og muligheder for avancement inden for virksomheden. Dette kan også omfatte træningsmuligheder eller støtte til at opnå karrieremål.
 • Feedback og dialog: Åben samtale om både din og lederens synspunkter på præstationer, udfordringer og muligheder. Dette giver mulighed for konstruktiv feedback og gensidig forståelse.
 • Udviklingsplan: Skabelse af en plan for, hvordan du vil arbejde med at nå de identificerede mål og udviklingsbehov. Dette kan inkludere træning, projektarbejde, mentorstøtte osv.

Miniguide

Under Find svar finder du en miniguide om MUS-samtalen, som hjælper dig bedst muligt igennem din forberedelse, selve samtalen og opfølgning.

Har du brug hjælp?

Ring til os på 63 13 85 50, hvis du har brug for sparring forud for din MUS-samtale (kræver medlemskab af fagforeningen (Frie Favorit) eller Fries supplerende lønsikring).

Vi ønsker dig en rigtig god og konstruktiv MUS.