• Louise er uddannelses-repræsentant på Fyn

    I hvert fald lidt endnu. Inden længe skal posten nemlig overtages af en anden. Men Louise håber på, at hun kan fortsætte det politiske arbejde og få en ny, ung kollega.
    Louise Christoffersen

    Louise er uddannelses-repræsentant på Fyn

På en råkold lørdag i februar er Fries udsendte taget en tur i Ilva Outlet Odense for at få en snak med deres 24-årige studentermedhjælper, Louise Christoffersen.

Indenfor i varmen venter en smilende Louise, der brænder for at fortælle om hendes knap to år som uddannelsesrepræsentant for region Fyn.

En post, som hun inden længe må overlade til en anden, da hun skifter studielivet og studenterjobbet ud med en fuldtidsstilling på kontor. Dermed kan hun ikke længere være gratis medlem af Fries fagforening og a-kasse. Men Frie slipper hun ikke. Nu bliver det bare som betalende medlem.

Lidt en tilfældighed

Det lå bestemt ikke i kortene, at Louise skulle vælges ind i bestyrelsen, da hun tilbage i 2022 tog med sin mor til generalforsamling i region Fyn. Men sådan gik det, og det har hun bestemt ikke fortrudt:

– Det har været rart at få noget politisk indsigt, og at der er blevet lyttet til mig, fortæller Louise.

Faktisk har arbejdet givet hende så meget, at hun nu håber på at blive valgt som delegeret for region Fyn, når de den 14. marts 2024 afholder ordinært medlemsmøde i Odense Golfklub:

– Jeg håber virkelig, at jeg kan fortsætte arbejdet som delegeret, og så ville det da være rigtig hyggeligt med en ung kollega, slutter Louise.

Louises opfordring er hermed givet videre

Kunne du tænke dig at få et indblik i det politiske arbejde i en spændende forening? Et arbejde, som helt sikkert vil udvikle dig, pynte på CV'et og udvide dit netværk.

Så send en mail til medlemsaktiviteter@frie.dk eller ring til os på 63 13 85 50 for at høre mere.