• 50 % når aldrig at blive ledige

    jeg-fik-sgu-jobbet-524x524
    Med Fries lønsikring når halvdelen af dem, der får en opsigelse, aldrig at blive ledige takket været vores effektive indsats.
    Hurtigt i job

    50 % når aldrig at blive ledige

    jeg-fik-sgu-jobbet-524x524

Få ting i verden føles bedre end at lande et nyt job og vide, at man er kommet godt og trygt videre i sin karriere. Ikke mindst, når det nye job kommer efter en måske uventet opsigelse.

En opsigelse kan nemlig være noget af en mavepuster, og i den situation er det en stor fordel, at du har nogen i dit ringhjørne, der hurtigt og professionelt kan få dig tilbage på benene og i arbejde igen.

Den hjælp kan du få med Fries lønsikring. Faktisk når 50 procent af dem, der bliver opsagt med en lønsikring hos Frie, aldrig at blive ledige - takket været vores effektive indsats til at hjælpe folk videre. Et forløb, der starter den dag, du modtager din opsigelse, og som normalt koster omkring cirka 25.000 kr.

Tager dig alvorligt

Når Fries forsikringstagere kommer så hurtigt i arbejde igen, skyldes det, at vi tager dig som forsikringstager alvorligt, og det er vigtigt for os, at du positionerer dig bedst muligt i jobmarkedet. Derfor er vi knivskarpe på udviklingen på det moderne arbejdsmarked.

Den viden og fokus kan du bruge til din fordel, da vi løbende tilbyder karrieresparring til dig, mens du er i arbejde. På den måde kan du være et skridt foran udviklingen i din virksomhed eller branche og hele tiden have de helt rigtige kompetencer og kvalifikationer i både dit nuværende og kommende job.

Som Fries forsikringsdirektør, Ulrik Karlsen, forklarer, er konceptet ret enkelt:

 

Vores forretning er bygget på, at vores kunder ikke mister deres arbejde. Derfor har vi nogle af landets bedste karriererådgivere til at hjælpe vores forsikringstagere med at finde nyt job og vejlede, mens de er i arbejde. På den måde kan man selv tage ansvaret for sit arbejdsliv og rykke videre, når man gerne vil noget andet. Ulrik Karlsen, forsikringsdirektør.


Overordnet set er ledighedsprocenten hos forsikringstagerne i Fries lønsikring da også væsentligt under den hos a-kasserne i Danmark. Dertil kommer, at en lønsikring hos Frie netop indeholder løbende karriererådgivning, hvilket adskiller os fra mange af konkurrenterne.

Da COVID-19 ramte, besluttede man eksempelvis i det offentlige at skrue voldsomt ned for beskæftigelsesindsatsen over for ledige.

Men hos Fries Lønsikring gjorde vi det stik modsatte og fortsatte vores progressive indsats for at hjælpe folk videre i deres karriere, ligesom vi forventede nøjagtig den samme aktivitet fra vores forsikringstagere som altid. Og det gav gode resultater.

Kom hurtigt videre

Konkret er lønsikring hos Frie en investering i din karriere, hvor du bl.a. kan gøre brug af ubegrænset karriererådgivning, jobsparring, hjælp til ansøgninger og jobstrategi. En karrieresikring om du vil.

Du kan også få hjælp til den vigtige LinkedIn profil, netværkssøgning, uopfordrede ansøgninger og alle de andre aspekter, der påvirker dine chancer og muligheder for at lande det rigtige job hurtigt.

Og her er ’hurtigt’ det afgørende ord. I hvert fald i forhold til, hvor attraktiv du er på arbejdsmarkedet. Har man først gået ledig med medfølgende hul i cv’et, går det nemlig ud over ens værdi på arbejdsmarkedet.

Groft sagt viser erfaringerne nemlig, at arbejdsgivere nemt får det indtryk, at der er ’noget galt’ med folk, der har gået ledige, hvorfor de typisk foretrækker folk, der i forvejen er i arbejde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Hvor meget kan du få?

Og så er der selvfølgeligt pengene fra lønsikringen. Som lønmodtager har du mulighed for at tegne vores supplerende lønsikring, der indeholder ubegrænset karriererådgivning.

Med vores supplerende lønsikring kan du forsikre dig helt op til 40.000 kr. oveni dagpengesatsen, hvilket svarer til godt 60.000 kr. om måneden i en periode på 12 måneder.

Hvis du tænker, at lønsikring hos Frie er noget for dig, kan du læse mere om priser og få yderligere information under lønsikring. Her kan du også læse om vores gratis lønsikring på 3.000 kr., som er en del af medlemskabet, når du vælger både a-kasse og fagforening gennem Frie.

Du er også altid velkommen til at ringe og få en snak om dine muligheder på 63 13 86 50.