• Ny forsikringsaftale på plads

    Gjensidige og Frie har indgået aftale om salg af forsikringer til Fries 40.000 medlemmer.

    Foto: Thomas Pirmo, direktør for Partner i Gjensidige (t.v.), og Jesper Wengel, direktør for Frie (t.h.)

    Thomas Pirmo fra Gjensidige og Jesper Wengen fra Frie

    Ny forsikringsaftale på plads

For Frie er partnerskabet med Gjensidige et vigtigt skridt på vejen for at kunne tilbyde vores medlemmer et stærkt værditilbud.

– I Frie arbejder vi hver dag med at sikre de mest tilfredse medlemmer, og det har været vigtigt for os at få en stærk samarbejdspartner, der arbejder med det samme høje niveau af medlemsfokus – og det gør Gjensidige. Sammen kan vi skabe endnu bedre vilkår og et stærkere grundlag af tryghed for vores medlemmer, blandt andet gennem nye værditilbud og attraktive priser på forsikringer til både privat og erhverv, siger direktør for Frie, Jesper Wengel.

Gjensidige styrker deres position

For Gjensidige betyder det nye partnerskab med Frie, at de styrker den strategi, som Gjensidige har med salg af forsikring via partnere i organisationsmarkedet, hvor der allerede er partnerskaber med Lederne og CA.

– Det er glædeligt, at Frie ser os som en professionel og attraktiv partner, og jeg ser frem til at udvikle et stærkt samarbejde sammen med Frie. I Gjensidige er vi optaget af, at vores kunder får attraktive forsikringsløsninger, og jeg er sikker på, at medlemmerne hos Frie vil opleve et forsikringsselskab, hvor kvalitet, kundeoplevelse og tillid er vigtige elementer, udtaler Thomas Pirmo, direktør for Partner i Gjensidige og tilføjer:

– Med denne aftale fortsætter vi med at styrke vores offensive strategi inden for partnerskabsdistribution. Vores erfaring fra andre partnerskaber viser, at det har en væsentlig betydning for vores position i markedet. Nu skal vi sammen udvikle nye værditilbud, der understøtter Fries strategi.

Attraktive forsikringer

Den nye aftale med Gjensidige sikrer Fries medlemmer attraktive forsikringer til nogle af markedets bedste priser og dækninger.

Alle medlemmer af Frie opnår en lang række fordele og sparer op til 19 % på privatforsikringer. Som medlem af Frie Selvstændige er der samtidig mulighed for at tegne erhvervsforsikringer på meget fordelagtige vilkår.