• Frie e-learning holder mig opdateret

    I starten af 2023 blev Frie e-learning et gratis tilbud for alle medlemmer af Frie. Men allerede inden da havde 46-årige Lisa Uldahl taget platformen til sig.
    pige-ved-pc

    Frie e-learning holder mig opdateret

I april 2022 modtog Lisa Uldahl et nyhedsbrev med et introtilbud, hun ikke kunne sige nej til: Få adgang til Frie e-learning i 3 mdr. for KUN 50 kr. (opdatering marts 2024: I dag er det helt GRATIS).

– Det var specielt kurserne inden for ledelse og personlig udvikling, der vakte min interesse, og jeg gik hurtigt i gang med at tage de første kurser, fortæller Lisa og fortsætter:

– Efterfølgende har jeg også taget kurser inden for områder som bl.a. hjemmeside og markedsføring.

 

Lisa Uldahl

Blev overrasket over kvaliteten

Da Lisa tog imod introtilbuddet, havde hun ingen forventninger til Frie e-learning, men hun fandt hurtigt ud af, at kvaliteten var høj:

– Underviserne er virkelig kompetente, og så er der ingen udenomssnak. De går direkte til emnet og har kogt det ned, så man ikke bruger unødvendig tid, siger Lisa.

 

Undervisning, når og hvor det passer mig

Lisa arbejder til daglig som elevpladsvejleder på en erhvervsskole. Det er vigtigt for hende hele tiden at holde sig ajour og få ny viden i forhold til forskellige områder. Hun har taget kurserne både på jobbet og i fritiden:

– Jeg tog nogle kurser på jobbet, men blev ofte forstyrret og måtte "sætte på pause". Det fungerede fint nok, men jeg har også taget en del kurser derhjemme, hvor jeg har tiden til at fordybe mig lidt mere, fortæller Lisa.

For Lisa har det i øvrigt ikke været nødvendigt at sætte undervisningen i system. Hun tager kurserne, når tiden, lysten og behovet er der.

– For andre kan det måske være en god idé at sætte undervisningen i system, men det har altid været naturligt for mig at tage kurserne løbende, når behovet opstår, slutter Lisa.

Onlinekurser på Frie e-learning

Få en lille forsmag

Fries online læringsplatform har mere end 79 kurser/moduler inden for emner som AI & ChatGPT, Microsoft 365, Performance & Trivsel, Ledelse, Marketing og GDPR. Tag ubegrænset antal kurser 24/7 for 0 kr.!

 


Mette satte undervisningen i skema

For 52-årige Mette K. var det – særligt i starten – meget vigtigt at få skemalagt undervisningen.

Da Mette kort tid efter sin indmeldelse i Frie modtog et nyhedsbrev om Frie e-learning, var hun netop blevet stressramt. Hun oprettede sig på platformen og tog en del kurser, som var med til at hjælpe hende igennem forløbet og komme ovenpå igen:

– Undervisningsformen har været rigtig god for mig. Jeg har haft stor glæde af at kunne "sætte på pause" og lave mine egne notater, fortæller Mette, der – ud over de ”bløde” kurser – også har taget kurser inden for ledelse. Ikke fordi hun selv er leder, men mere af interesse.

Kunne Frie e-learning være noget for dig?

Hvis du ikke allerede har oprettet dig på Frie e-learning, så kan du stadig nå det:

– Knap 2.000 medlemmer har allerede benyttet Frie e-learning, og det glæder mig, at vi også her kan bistå vores medlemmer med faglig og personlig udvikling, siger Iben Malling og fortsætter:

– Nemt, tilgængeligt og høj kvalitet er det, vores medlemmer har efterspurgt, og det er netop dét, vi stiller til rådighed med Frie e-learning, slutter Iben, der til daglig arbejder som medlemschef hos Frie og har det overordnede ansvar for de mange medlemsfordele.