• Invester i din karriere med en af Danmarks bedste lønsikringer

    vi-hjaelper-dig-videre-524x524
    Fries lønsikring er en investering i din karriere, mens du er i arbejde. Her får du nemlig løbende karrierådgivning og jobsparring, så du gennem hele dit arbejdsliv har mulig for at træffe beslutninger med afsæt i professionel hjælp. Det giver dig tryghed og kontrol i dit arbejdsliv
    Karriereudvikling

    Invester i din karriere med en af Danmarks bedste lønsikringer

    vi-hjaelper-dig-videre-524x524

Det er altid en fordel at være på forkant med begivenheders gang. På den måde er du selv med til at sætte kursen med mulighed for at træffe egne beslutninger i tide.

Det gælder ikke mindst på det moderne arbejdsmarkedet, hvor du via løbende rådgivning og sparring kan være med til at sikre din karriere bedst muligt. Og netop derfor er Fries lønsikring en god investering i din fremtid.

Mere end økonomisk sikring

Hos os dækker lønsikring nemlig langt mere end blot en ekstra pose penge hver måned, hvis du bliver ledig. Vores fornemmeste opgave er at give dig sparring og viden, så du kan skabe en karriere, du trives i, og bidrage til, at det næste skridt i din karriere sker på dine præmisser.

Skulle det ske, at du bliver opsagt, hjælper vi dig med, at du hurtigst muligt kommer videre i din karriere til et nyt job, der matcher dine forventninger og ambitioner.

Sparring imens du er i job

For at skabe de optimale betingelser for din jobsikkerhed, opfordrer vi derfor vores forsikringstagere til at gøre brug af vores tilbud om professionel karriererådgivning og jobsparring allerede imens, du er i arbejde. På dette punkt adskiller vores lønsikring sig afgørende fra andre produkter på markedet.

Også de tørre tal viser, at vi kan vores kram. Når opsigelsen kommer, er halvdelen af vores forsikringstagere i nyt arbejde, inden opsigelsesperioden er udløbet, og resten kommer det inden for relativt kort tid.

Målrettet indsats for dig

Udgangspunktet for Fries lønsikring er nemlig en aktiv og målrettet sikring af din karriere, hvor vi hjælper dig med at være på forkant med dine jobmuligheder, så du altid har et arbejde, der passer til dine ambitioner.

Måske går du med et ønske om at udvikle dig der, hvor du arbejder nu, eller måske drømmer du om at skifte job til en anden virksomhed eller branche. Som eksperter i det moderne arbejdsmarked kan vi hjælpe dig med at nå dine mål, så vi sammen sikrer, at du trives i dit job.

Derfor kan du løbende få sparring om karriereudvikling, jobskifte og andre muligheder, så du hele tiden har overblik over dine jobmuligheder, og sammen kan vi arbejde for, at du forhåbentligt aldrig bliver opsagt, men i stedet er et skridt foran.

Hjælp fra dag ét

Skulle uheldet være ude, og du mister dit job, får du allerede fra den dag, du bliver opsagt, professionel og personlig rådgivning med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Konkret består karrieresikring hos os bl.a. af ubegrænset hjælp til ansøgninger, jobstrategi, LinkedIn profil, netværkssøgning, uopfordrede ansøgninger og alle de andre aspekter, der påvirker dine muligheder for at lande det rigtige job.

Disse tilbud kan du frit benytte dig af, mens du er i job, og naturligvis hele den periode, hvor du er dækket af lønsikring hos os. Og netop fordi vi i forvejen kender mange af vores forsikringstagere, kan vi hurtigere hjælpe dig videre eller helt undgå, at opsigelsen kommer.

Du kan også søge inspiration på Dit Karriereunivers, som er udviklet af Frie.

Hvor meget kan du få?

Og så er der selvfølgeligt pengene fra lønsikringen. Som lønmodtager har du mulighed for at tegne vores supplerende lønsikring, der indeholder ubegrænset karriererådgivning.

Med vores supplerende lønsikring kan du forsikre dig helt op til 40.000 kr. oveni dagpengesatsen, hvilket svarer til godt 60.000 kr. om måneden i en periode på 12 måneder.

Hvis du tænker, at lønsikring hos Frie er noget for dig, kan du læse mere om priser og få yderligere information under lønsikring. Her kan du også læse om vores gratis lønsikring på 3.000 kr., som er en del af medlemskabet, når du vælger både a-kasse og fagforening gennem Frie.

Du er også altid velkommen til at ringe og få en snak om dine muligheder på 63 13 86 50.