• "Jeg får kærlige puf"

    Bente Fisker fra Rødding har fået sat struktur og skub i sin forretning med virksomhedsrådgivning fra Frie Selvstændige.
    bente-fisker

    "Jeg får kærlige puf"

Det er frustrerende at mangle kunder, når man har meget at tilbyde. Den følelse sad 55-årige Bente Fisker med i sin klinik i Rødding. 

– Min drivkraft er at være katalysator for, at folk får det liv, som de drømmer om. Men jeg var selv ved at miste min drøm lidt, inden Carina kom på banen og hjalp mig.

Bente Fisker taler om den virksomhedsrådgivning, hun får af virksomhedsrådgiver Carina Brix hos Frie Selvstændige. I sin klinik i Hjerting nord for Rødding, som Bente Fisker har haft på fuld tid siden 2019, tilbyder hun bl.a. stress- og smertehåndtering, kost og ernæring i balance, kinesiologi og zoneterapi. Men trods den brede palet af ydelser kniber det med indtjeningen.

 

Med Frie Selvstændige er jeg blevet en del af et fællesskab, som hjælper mig til at blive bedre til at drive min forretning. Det er jeg meget rørt over. Bente Fisker.


– Det er frustrerende ikke at have kunder nok, når jeg ved, at jeg har så meget at give. Jeg vil mere end bare klare mig, siger Bente Fisker, der som mange andre selvstændige har været tvunget til at gentænke sin forretning pga. covid-19.

– Allerede inden coronavirus kom, vidste jeg, at jeg burde være mere digital, for flere af de ting, som jeg tilbyder, kan sagtens foregå online, så fx en sengeliggende, en kørestolsbruger eller en kunde i den anden ende af landet også kan have glæde af det. Virksomhedsrådgivningen gør mig mere fokuseret. Nu er der to ord, som klinger i hovedet på mig: "Bente online!", uddyber hun.

Båret frem i kærligt flow

Online-tankegangen handler ikke kun om ydelserne – den handler også om at nå ud til potentielle kunder for at fortælle om muligheden.

– Jeg var så småt begyndt at markedsføre mig med video på YouTube, inden jeg fik sparring af Carina. Hun sagde, at det er nogle dejlige videoer, som jeg bør lave flere af, fordi jeg er virkelig god til det. Det betyder meget at høre det fra en med kompetencerne i orden, så det ikke bare er naboen, som siger det, forklarer Bente Fisker og fortsætter:

– Det er sigende for, hvordan virksomhedsrådgivningen foregår. Den tager udgangspunkt i det positive. Ting, som går godt, og som kan blive endnu bedre. Aldrig kritik. Jeg bliver båret frem i et kærligt flow. Jeg får kærlige puf.

Ikke alene længere

Bente Fisker arbejder med positive energier i sine behandlinger. Nu føler hun selv positiv energi.

– Jeg har fået mere mod på tingene og har rimelig meget at lave i øjeblikket. Jeg har flere, som henvender sig for at få online-behandlinger, og nu er jeg også begyndt at tænke i gruppesessions, siger Bente Fisker, som desuden oplever, at virksomhedsrådgivningen hjælper hende til at få struktur i sin forretning.

– Det er rart at have en, som jeg kan kontakte, hvis jeg går død i det. Med Frie Selvstændige er jeg blevet en del af et fællesskab, som hjælper mig til at blive bedre til at drive min forretning. Det er jeg meget rørt over. Jeg føler mig ikke alene længere, hvilket ellers er en følelse, som jeg tror, mange selvstændige kender, siger Bente Fisker.