• Kend dig selv på et jobmarked, hvor det går stærkt

  Det er vigtigere end nogensinde før, at du kender dine styrker og svagheder og ved, hvad der motiverer dig. Det kan en personprofilanalyse hjælpe dig med.
  Personprofil - hvordan passer du ind i et team

  Kend dig selv på et jobmarked, hvor det går stærkt

Arbejdsgiverne gør deres for at sikre, at du - som en mulig, kommende medarbejder - passer ind i teamet. Det gør de bl.a. ved at lade dig udfylde både færdigheds- og personlighedstests inden en samtale.

Og rekrutteringerne går hurtigt derude; nogle gange får du tilbudt jobbet tre dage efter at have sendt ansøgningen!

Dine styrker og svagheder

Når tingene går så stærkt, er det vigtigere end nogensinde før, at du kender dig selv og din personprofil. Hvad er dine styrker og svagheder, og hvad motiverer dig både i forhold til:

 • Opgaver
 • Værdier
 • Kultur
 • Ledere
 • Kollegaer.

Når du kender dine styrker og svagheder og ved, hvad der motiverer dig, vil det både gavne dig:

 • Når du skal formulere din ansøgning
 • Når du forbereder dig til jobsamtalen
 • Når du får tilbudt jobbet.

Praice profil

Der findes flere typer personprofilanalyser, du kan benytte.

Praice er en gratis profil, som sætter ord på dine adfærdstræk. Søger du job, så vil du ved at tage en Praice profil blive meget klogere på dine bløde kompetencer.

Med en Praice Profil får du indblik i dine personlige styrker, som du og dit netværk ser dem. Med den viden i baghånden står du meget stærkere i din jobsøgningsproces. Og du er parat til at tage andre tests med ro i maven, selvom rekrutteringen går stærkt.

Du finder Praice på ofir.dk

Herunder kan du læse, hvad en af vores kandidater i et outplacementforløb siger om Praice:

"Praice er et utrolig brugervenligt værktøj, som har hjulpet mig med at sætte fokus på mine personlige styrker, bare ved få tryk på tasterne. Man opretter sig og skaber sin egen Praice profil, og derefter spørger man sit netværk, om de vil ”praice” en – og så begynder magien! Når du får feedback/bliver praicet af dit netværk, så kan du sammenligne disse med din egen vurdering.". Alexandru Nedelcu

Personprofilanalyse gennem Frie

Hos Frie arbejder vi bl.a. med MPA (Master Person Analyse), som er et meget udbredt anvendt testværktøj ved rekrutteringer. Testen giver dig indsigt i dine egne styrker, vækstområder og gode råd til, hvordan du sætter dig selv i spil til en jobsamtale. 

Hvis du har tegnet en lønsikring gennem Frie eller er medlem af fagforeningen (Frie Favorit), har du mulighed for at få udarbejdet en personprofilanalyse med professionel og personlig feed-back. Ring til os på 63 13 85 50 og hør nærmere.